Некогаш ја делеа сцената на „Пинкове ѕвездице“ - денес на Евровизија: Антониа сретна стар пријател во Тел Авив!

Некогаш ја делеа сцената на „Пинкове ѕвездице“ - денес на Евровизија: Антониа сретна стар пријател во Тел Авив!

Објавена во: Stars // Музика

Дека ѕвездичките другаруваат веќе се уверуваме. И покрај тоа што некои не биле во иста сезона, сепак се запознале на некое смимање и нивното пријателство се уште трае.

Одличен пример за тоа ни се Роко Блажевиќ, евровизискиот претставник на Хрватска и нашата Антониа Гиговска, која и оваа година, како минатата ќе биде бек вокал. Оваа средба дефитивно им дојде одлично и на двајцата, за да може да си разменат по некое искуство и секако да направат кул фотки.

„Мојата убава Антониа од Македонија е исто така тука!“ - напиша Роко покрај фотографијата која ја сподели од нивната средба.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: