Непрежалена: Братот на принцезата Дајана објави невидена фотографија од нивното детство!

Непрежалена: Братот на принцезата Дајана објави невидена фотографија од нивното детство!

Смртта на принцезата Дајана остави голема празнина и неизбришлива трага во срцето на нејзиниот брат Чарлс Спенсер.

Тој сè уште се сеќава на неа и со огромна почит зборува за неа, а неодамна на Твитер објави заедничка слика од него детството.

Уште како дете, Дајана очигледно го имала тој сериозен став, но дискретна прегратка, т.е. раката на рамото на нејзиниотбрат, сепак, покажува дека таа била заштитничка настроена кон него.

Чарлс не остави дополнителен опис, затоа не знаеме точно кога и каде е направена оваа фотографија, но тоа секако предизвика бројни реакции.


Коментарите почнаа да се редат, а повеќето беа оние кои му се заблагодарија на братот на Дајана за споделување на дел од нивното детство со нив.


Фото: Profimedia/Твитер

Можеби ќе ве интересира:

Ко мала пеела, обожавала хокеј, а денес е војвотка: Детството на Кејт Мидлтон

Можеби ќе ве интересира: