Нетфликс објави која е најгледата серија на сите времиња: Многу добро ја знаете

Нетфликс објави која е најгледата серија на сите времиња: Многу добро ја знаете

Објавена во: Stars // Филм

Рекорд во гледаноста го постигна следната серија...

Нетфликс објави дека има промена, што се однесува до најгледаните серии на оваа платформа. Имено, на прво место сега е серијата „Игра со лигњи“, која дури ја изгледаа 111 милиони домаќинства, пишува Хина.

Така официјално беше соборен рекордот на гледаност. На прво место досега беше серијата „Бриџертон“.

Патем, серијата „Игра со лигњи“ започна да се прикажува на 17 септември и многу брзо го привлече вниманието на гледачите низ целата планета.


фото: Unsplash

Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: