Невидена радост: Куче едвај чека да се раздени за да влета во лисјата

Невидена радост: Куче едвај чека да се раздени за да влета во лисјата

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Запознајте ја Стела!

Омилена активност на овој златен ретривер е скокањето во лисја, а ова е доказ дека есента е нејзино омилено годишно време.

Свесни за овој факт, сопствениците на Стела редовно ги собираат паднатите лисја на куп, за нивното милениче да може да се забавува, а тоа дефинитивно ужива во тоа.

@dognamedstella

There’s not always a ball involved, but when there is… Stella finds it. #incrediball #unbeleafable #stellasleafpiles #dognamedstella #dogsoftiktok

original sound - dognamedstella

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: