Нов тест кој го полуде интернетот: Каква енергија има твоето име?

Нов тест кој го полуде интернетот: Каква енергија има твоето име?

Објавена во: Совети // Тестови

Се што треба да направиш е да го напишеш своето име и ќе добиеш навистина забавен одговор...

Во морето различни квизови и тестови, секогаш се појавува нешто сосема поинакво и забавно. Тешко дека ќе се воздржиш и нема да кликнеш за да дознаеш каква енергија има твоето име. 

Иако ова не е научно потврдено, апсолутно е забавно и тоа е доволно за многумина. Овој генератор ќе ти даде забавен и „рандом“ одговор на прашањето каква енергија има твоето име. Станува збор за тестот ShindanMarker кој секој ден се повеќе се шири на социјалните мрежи. Сите се забавуваат, а смешните резултати ги споделуваат со своите пријатели.

Досега тестот го испробале повеќе 350.000 луѓе, а тој број постојано расте. Тестот можеш да го пронајдеш ТУКА. Се што треба да на правиш е да го напишеш своето име и да го притиснеш копчето „diagnose“, а потоа на екранот ќе го добиеш својот забавен одговор.


Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: