Нов тренд на ТикТок: Лубеница во комбинација со...? Микс кој го пробуваат сите

Нов тренд на ТикТок: Лубеница во комбинација со...? Микс кој го пробуваат сите

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Уште еден нов ТикТок тренд за кој се поделени мислењата...

Корисниците на социјалната мрежа ТикТок често пробуваат некои нови трендови и предизвици кои се појавуваат и стануваат вирални. На истиот начин уште еден тренд стана вирален, а тоа е пробувањето на лубеница со сенф или „watermelon and mustard challange“. Но, мислењата околу овој тренд и неговиот вкус се поделени.

Додека некои мислам дека вкусот е ужасен и одвратен, на други им се допаѓа: „Поинакво е... Но, добро! Сакам сол на лубеница, па така што ова не беше толку лошо“ - рече еден корсник. Додека има и такви кои своето мислење не може да го одредат: „Навистина не е толку добро, но не е ни толку лошо, но сепак не е ни толку добро“ - кажаа. Овој тренд не е опасен, па така, доколку навистина ве интересира за каков вкус станува збор - пробајте и сами.

@thatdudecancook

Am I the only one who doesn’t get it?? Let me know in the comments #watermelonmustard #watermelon #weirdfood #gross

Married Life - Michael Giacchino

@allrecipes

We had to try this viral trend! @lizzo  #watermelonmusardchallenge #watermelonandmustard #watermelonmustard #viralfoodtrend #tiktokviralfood

FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: