Оцени ги сериите на Нетфликс и дознај која треба да ја гледаш вечерва

Оцени ги сериите на Нетфликс и дознај која треба да ја гледаш вечерва

Објавена во: Совети // Тестови

За тебе имаме една едноставна задача. Се што треба да направиш е да оцениш неколку серии на Нетфликс, а ние потоа ќе ти дадеме некоја серија која можеш од вечерва да почнеш да ја гледаш, секако доколку немаш друга идеја!

Оцени ги сериите на Нетфликс и дознај која треба да ја гледаш вечер

Која оценка ја даваш на серијата „The End of The F**king World“?

Која оценка ја даваш на серијата „Elite“?

Која оценка ја даваш на серијата „Dark“?

Која оценка ја даваш на серијата „The Witcher“?

Која оценка ја даваш на серијата „Sex Education“?

Која оценка ја даваш на серијата „Stranger Things“?

Која оценка ја даваш на серијата „You“?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: