Одвој момент за себе во Lisca за Black Friday

Одвој момент за себе во Lisca за Black Friday

Објавена во: После „Школо“ // PR

Искористете ги попустите во Lisca и чувствувајте се преубаво.

Black Friday е празник на попустите. Сите целат кон тоа да го добијат тоа што го сакаат, по пониски цени. Lisca го третира овој ден како нешто повеќе. Со својот редовен попуст (-40% за месецот на мажите) и со новиот ексклузивен попуст за Black Fridayод -20% за новата колекција и останатите ненамалени артикли Lisca сака сите да одвојат момент за себе.

Со самата посета на Lisca се чувствувате убаво, пријатно и богато затоа што секој детаљ од сите производи е посебно дизајниран за сечиј вкус и допир. Атмосферата во истите е прилагодена за пријатност, а вработените се пријатели кои ќе ги дадат најстручните и најискрените совети. Па затоа, останува прашањето зошто на денот на попусти и гужви не би одвоиле момент за себе.

Мартина Михајловска и Кристина Најдовска го направија тоа и го споделија нивниот момент затоа што сакаат сите да се пронајдат себеси со Lisca.Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: