Ова мора да го погледнете: Како би изгледале градовите во Македонија кога би биле дел од Дизни анимиран филм

Ова мора да го погледнете: Како би изгледале градовите во Македонија кога би биле дел од Дизни анимиран филм

Објавена во: Crush Of The Week, Филм

На Фејсук страницата „North Macedonia“ деновиве кружат интересни фотографии кои за брзо време станаа вирални.

Имено, генерирани со вештачка интелигенција, тие покажуваат како би изгледале градовите ширум Македонија кога би биле дел од Дизни анимиран филм.

Погледнете и уживајте во оваа убавина.Објавена во: Crush Of The Week, Филм

Можеби ќе ве интересира: