Оваа девојка треба да биде пример за сите: Оди на училиште и има свој бизнис, а вака изгледа еден нејзин ден (ВИДЕО)

Оваа девојка треба да биде пример за сите: Оди на училиште и има свој бизнис, а вака изгледа еден нејзин ден (ВИДЕО)

Оваа девојка треба да биде пример за сите! Таа покажа како изгледа нејзиниот работен ден, но и училишниот ден, со оглед на тоа што се уште е ученичка. Нејзиниот ден е исполнет и сè завршува!

Денес, многу луѓе ги снимаат своите дневни за блогови, заедно со задачите и работите што ги прават во еден ден. Иако во најголем дел сите овие блогови се доста слични, овој се разликува од другите. Истиот е објавен од девојка, која исто така е средношколка, а нејзиниот ден дефинитивно се разликува од вообичаениот ден на другите средношколци.
Како што снимила во видеото, во 8 часот наутро веќе е подготвена да го започне денот. Но, она што ја издвојува е тоа што покрај учењето таа и работи.

Ви видеото покажува како била на попладневна смена на училиште, па целото утро и било исполнето со деловни обврски. Имено, таа прави нокти, па ги снимила сите нокти кои успеала да ги направи од 8 до 12 часот и 30 минути.
Потоа снимила како одела на кафе пред училиште, кое дефинитивно било заслужено после вакво работно утро!

Не само што успева да ги организира работните и училишните обврски, туку и прави многу убави нокти. Навистина е за пофалба и убаво да се видат ученици кои успеваат да работат со сите училишни обврски, а во исто време да заработат џепарлак. Оваа девојка дефинитивно треба да биде пример за сите - и постари и помлади, бидејќи докажува дека сè е можно, само кога вие сакате!


извор:teen385

Можеби ќе ве интересира: