Плати со HalkPay во KFC, Juicy&co, Polleo Sport, Scoop или Vega и добиј производ гратис!

Плати со HalkPay во KFC, Juicy&co, Polleo Sport, Scoop или Vega и добиј производ гратис!

Објавена во: После „Школо“ // PR

Веќе ја користиш мобилната апликација HalkPayза бесконтактно плаќање на сите ПОС-терминали? Тогаш зошто не би искористил и гратис подарок од неколку интересни места во градот?

Ги нарековме “HalkPay Shopping Places” каде доколку направиш сметка над одредена сума и твојот вкусен сендвич, здраво смути, енергетски појадок, или пак можеби сладолед ги платиш со HalkPay, ќе добиеш уште еден производ гратис.

Па така, со сметка над само 200 денари во KFC, добиваш гратис Tower Burger или BoxMaster; сметка над 100 денари во Juicy&co или Vega ти носи по 3 бомбици гратис; со сметка над 1000 денари во PolleoSport добиваш галон гратис, а пак со секоја купена топка сладолед од Scoop Artisan Cafe, ти следува уште една бесплатно.

Сѐ што треба е да си корисник на Мастеркард картичка од Халкбанк, да ја имаш инсталирано апликацијата HalkPay од Google Play Store, да го доближиш твојот мобилен уред до ПОС-терминалот и трансакцијата ќе биде направена.

А, љубезниот персонал од овие 5 локации ќе те послужи со нивниот производ гратис за твое уште поголемо уживање.


Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: