Подготви глупав квиз за сестра му и девојка му: Стефан Лазаров ќе ве насмее до солзи

Подготви глупав квиз за сестра му и девојка му: Стефан Лазаров ќе ве насмее до солзи

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Добро познатиот јутјубер Стефан Лазаров, постојано воведува новини на својот Јутјуб канал. Новиот серијал, наречен „Глуп квиз“ е последен во низата, а истиот дефитивно ќе ви го поправи расположението.

На премиерното видео, честа први да одговараат на глупави прашања ја имаа неговата сестра Марија и неговата девојка Марта. Уште од првите секунди од најавата ова видео ветува, а со какви сѐ прашања се соочија девојките со кои Лазаров поминува најмногу време, слушнете во продолежние:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: