Погледнете го ова самоуверено чекорење: Мачка која оди како по писта има скоро милион следбеници

Погледнете го ова самоуверено чекорење: Мачка која оди како по писта има скоро милион следбеници

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Дизајнот на нејзината облека потсетува на креациите од високата мода, која Ровер навистина знае да ја износи...

@rover_thecat

##catsoftiktok ##catwalk ##roverthecat

Roses (imanbek remix) - SAINt JHN

@rover_thecat

the original 2019 fashion show ##fyp ##foryou ##catsoftiktok ##catwalk

original sound - Rover The Cat

@rover_thecat

LuciPURR MEOWningstar, bby ##HalloweenLook ##catwalk ##halloween ##mycostume

1,2,3,4 (One, Two, Three, Four) - Fun Elektro Mix - FunbeatОбјавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: