Покажа колку ослабела, а луѓето не веруваат дека е истата девојка: „Дали си сигурна дека тоа си ти“ ? (ВИДЕО)

Покажа колку ослабела, а луѓето не веруваат дека е истата девојка: „Дали си сигурна дека тоа си ти“ ? (ВИДЕО)

Коментарите заедно со нејзиното видео главно се полни со поддршка и восхит: „Беше убава тогаш и сѐ уште си убава“, „И тогаш беше толку убава! Но, сега изгледаш убаво и задоволна со себе“

Бев девојка што не ја сакаше, па станав девојка што тој не може да ја има, рече таа, истакнувајќи дека и беа потребни скоро две години да ослаби толку многу што некои луѓе не ја препознаваат. Девојката која се претставува како Kiki_Ldn_ на TikTok сподели видео од нејзината трансформација и воодушеви многумина.

Погледнете го нејзиното видео: 


Во декември 2019 година, таа одлучи дека е уморна од гледање огромен одраз во огледало. Беше млада и убава, но вишокот килограми ја уништија таа убавина. Таа тврди дека не ги изгубила вишокот килограми само поради мажите.

- Не ослабев само поради моето момче. Јас само го направив тоа за да го изгубам вишокот и да се трансформирам. Тогаш бев сигурна дека го сакам тоа, а и сега сум - коментираше таа.

Еве уште едно видео „пред и потоа“: 


Коментарите на видеото воглавно се полни со поддршка и восхит, но некои се малку сомнителни и не веруваат дека тоа е навистина истата жена:

-"Не можам да верувам дека навистина си ти".

-"Дали сте сигурни дека тоа сте вие?"

-„Беше убава тогаш и сѐ уште си убава“.

-„И тогаш беше толку убава! Но, сега изгледаш убаво и задоволна со себе.“

-„Омг, ме направи емотивен“, пренесува „Сан“.

Foto: TikTok/screenshot


Можеби ќе ве интересира: