Полна со самодоверба: Меган Трејнор ја објави „Blink“

Полна со самодоверба: Меган Трејнор ја објави „Blink“

Објавена во: Stars // Музика

Пејачката Меган Трејнор објави нов сингл под називот „Blink“.

Како што наведе и самата Меган, долго чекала да се објави оваа песна и била многу возбудена. Во продолжение слушни го новиот сингл на пејачката и пиши дали ти се допадна.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: