Понекогаш само сакам некој да ме прегрне: Новаа објава на Цеца Ражнатовиќ предизвика посебно внимание

Понекогаш само сакам некој да ме прегрне: Новаа објава на Цеца Ражнатовиќ предизвика посебно внимание

Објавена во: Живот // Живот

Една од најголемите балкански ѕвезди Светлана Цеца Ражнатовиќ често ги известува своите следбеници на социјалните мрежи за најинтересните случување од својот живот, а со новата објава предизвика посебно внимание.

Имено, Цеца денес на Инстаграм сподели интересен цитат.

„Понекогаш само сакам некој да ме прегрне и каже: Знам колку е тешко, ќе биде сѐ во ред. Еве ти чоколадо и 6 милиони долари“ - пишува на фотографијата која Цеца ја сподели на стори.


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: