Последна тура частам, така треба: Антониа фурија, што се случува?

Последна тура частам, така треба: Антониа фурија, што се случува?

Објавена во: Stars // Музика

Неколку месеци откако се оствари во улога на мајка, пејачката Антониа Гиговска нема намера да запре на одредено време со музиката. Овој пат, ни го најавува нејзиниот нов спот кој треба да излезе на 20 ноември, со жешки сцени, превези и маски на очите... Всушност, таа ни доловува мал дел од видеото.

Погледнете


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: