Последните денови од МАРТ носат голема добивка за два знаци

Последните денови од МАРТ носат голема добивка за два знаци

Близнаци

Последните денови од март ве очекува неочекуван прилив на пари. Игрите на среќа дефитивно ќе ви донесат добивка која ќе реши голем број од вашите проблеми, а и фиксните парични средства ќе ги добиете навремено. Исто така кон крајот на неделата очекувајте да ви биде вратен стар долг. Едноставно парите за вас ќе доаѓаат од сите страни. Ќе бидете вистински магнет.

Риби

Крајот на март ќе донесе многу пари и на Рибата. Неколку месеци работевте како пчела, научивте нови работи, се развивавте и баравте дополнителни извори на приход. Во јануари ќе можете да се опуштите, парите веќе го пронајдоа својот пат и наскоро ќе продолжат во бесконечен поток.

Можеби ќе ве интересира: