Позирај со самодоверба во костим за капење: 14 пози во кои можеш да се фотографираш на плажа

Позирај со самодоверба во костим за капење: 14 пози во кои можеш да се фотографираш на плажа

Објавена во: Мода // Moj стил

Време е за летни фотки...

Фотографирањето во малку облека не е најудобно нешто за секого. Не сме секогаш задоволни со изгледот на соптвеното тело и на плажа се криеме од погледите и не се фотографираме. Што е многу погрешно! Сигурно изгледаш подобро отколку што мислиш. Заземи некоја од овие пози и сигурни сме дека ќе изгледаш одлично на фотографиите од плажа:

# Истегни се за да се изгледаш послабо, а ќе делува како да се штитиш од сонцето

фото: liliclaire__ / Инстаграм

# Седни и прекрсти ги нозете, но на овој начин

фото: annalottananne / Инстаграм

# Ким Кардашијан поза

фото: kimkardashian / Инстаграм

# Двете раце на половина 

фото: iamsarahkim / Инстаграм

# Стандардна поза, со поглед на страна

фото: faragothelabel / Инстаграм

# Поглед преку раме

фото: caitlynribbons / Инстаграм

# Една типична летна поза, која е одлична

фото: crocheperfeito / Инстаграм

# Легни на стомак

фото: hannalhoumeau / Инстаграм

# Искористи камен за да можеш полесно да се израмниш

фото: avalondawn / Инстаграм

# Клекни - за посебно заводливи фотки

фото: _beauxraymond_ / Инстаграм

# Додека се сончаш

фото: sylkswim / Инстаграм

# Од перспектива на жаба

фото: emilyxhughes / Инстаграм

# Легни на палма

фото: evaperkausova / Инстаграм

# Искористи кошула или маица, доколку сакаш да скриеш дел од телото

фото: irabokalova / Инстаграм


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: