Прашања што момчињата не би ги поставиле на девојки: Марта Девилиш и Дијана му одговараат на Лазаров (ВИДЕО)

Прашања што момчињата не би ги поставиле на девојки: Марта Девилиш и Дијана му одговараат на Лазаров (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Во најновото видео на Лазаров, Стефан им поставува скокотливи прашања на Марта Девилиш и Дијана ОГ, кои инаку момчињата не би се осмелиле да ги постават на девојки.

Дијана и Марта се согласија без проблем да дадат одговор на прашањата како: зошто девојките одат заедно во тоалет, дали постои машко-женско пријателство, зошто девојките сакаат момци кои имаат карактеристики на Bad boy и многу други.

А за крај упатија порака и поддршка до сите девојки, да бидат сигурни во себе, да не се срамат да се прикажат во вистинското светло и секако да зборуваат отворено на секоја тема. 


Марио Арангеловски одговара на прашања кои девојчињата се срамат да ги постават

Стефан Лазаров заплива во Јутјуберските води: Eксклузивно за Хаштаг открива многу новости

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: