Марио Арангеловски одговара на прашања кои девојчињата се срамат да ги постават

Марио Арангеловски одговара на прашања кои девојчињата се срамат да ги постават

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Марио Арангеловски, момчето кое има повеќе професии и хобија, беше дел од музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд“ и снима видеа за јутјуб, со тоа, неодамна за Хаштаг изјави дека придонесува и на оние кои го следат да им биде интересно, активен е и на Инстаграм, каде што ги анимира луѓето  така што им поставува интересни прашања, прави квизови, онлајн лексикон, лајвови и така натаму. 

Така пред некој ден објави интересно видео на Јутјуб каде што одговара на прашања кои инаку, девојчињата се срамат да им ги постават на машките.

Погледнете го видеото и научете нешто што досега не сте го знаеле:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: