Празничен продолжен викенд во Крушево

Празничен продолжен викенд во Крушево

Објавена во: Совети // Boys and Girls

По повод празникот Св.Кирил и Методиј, најдобрите крушевски хотели Панорама Спа и Монтана ве канат на продолжен празничен викенд од 23 до 26 мај во Крушево. Сите нивни гости во овој период добиваат 15% попуст на користењето на реквизитите на PANORAMA ALL SEASONS ADVENTURE, најголемиот адреналински парк во Македонија.

Уживајте во возбудата и адреналинот на зиплајн, роуплајн во 3 различни нивоа, карпа за искачување, мрежа за искачување, планински картинг колички, планински и  е-велосипедизам, АТВ и многу други авантури.
Панорама Спа е модерен хотел со спа центар и 26 соби за врвно уживање во секој момент од вашето сместување.

Хотелот Монтана со својата маркантна позиционираност пак ви овозможува директен пристап во утробата на крушевската корија преку прекрасно уредени патеки.

 Резервирајте го вашиот празничен викенд без гужви на граници на 072808808.

*пр-објава


Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: