Празничката еуфорија е во полн ек: Џеси Џеј испеа уште две познати божиќни песни!

Празничката еуфорија е во полн ек: Џеси Џеј испеа уште две познати божиќни песни!

Објавена во: Stars // Музика

Празниците поле пристигнуваат, а за припадниците од католичка вероисповед се веќе започнати. Во име на празниците, пејачката Џеси Џеј по објавувањето на анимираното видео „Santa Claus Is Comin’ To Town”, објави уште две познати божиќни песни.

Како „Silent Night” и „This Christmas Day” звучат во изведба на оваа пејачка, слушнете во продолжение!Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: