Пред повеќе од 20 години го испеа најголемиот детски хит: Во четврток ќе ја придржува Тамара на големата сцена!

Пред повеќе од 20 години го испеа најголемиот детски хит: Во четврток ќе ја придржува Тамара на големата сцена!

Објавена во: Stars // Музика

Васил Гарванлиев е единственото машко кое во четврток ќе ја придружува Тамара Тодевска на големата евровизиска сцена. Освен Антониа Гиговска и Александра Јанева, и Васил е дел од бек вокалите.

Покрај извонредните вокални способности, Васил зад себе има и еден голем детски хит. Имено, тој пред повеќе од 20 години беше дел од детскиот фестивал „Златно славејче“. Тогаш тој ја отпеа „Марионка“, песничката која и ден денес ја пејат сите деца.

Во продолжение потсетете се овие безвременски стихови, но и на Васил како дете!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: