Пред самиот крај на годината, Мартија објави нова песна: „Get Crazy“ ќе ве освои уште на прво слушање!

Пред самиот крај на годината, Мартија објави нова песна: „Get Crazy“ ќе ве освои уште на прво слушање!

Објавена во: Stars // Музика

Веќе ситно броиме до крајот на оваа година, а тоа не ги спречува македонските музичари да објавуваат нови песни. Овој пат младата Мартија Станојковиќ реши со нова песна да ја заврши старата година.

Песната носи назив „Get Crazy“ и има одличен ритам, кој веруваме дека ќе ви се допадне уште прво слушање. Уживајте во новото парче на Мартија!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: