Предлагаме: Плејлиста која ќе ти го поправи расположението

Предлагаме: Плејлиста која ќе ти го поправи расположението

Објавена во: Stars // Музика

Ова е листа на песни која дефинитивно ќе ти го поправат расположението, доколку си во лош „mood“.

Лек за лош ден е секако музиката, а овие познати рефрени сигурно ги знаеш:
Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: