Преслатко: Кога ќе му го погалите стомакот на овој пингвин, полудува од среќа

Преслатко: Кога ќе му го погалите стомакот на овој пингвин, полудува од среќа

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Малиот пингвин Куки бил маскота во една зоолошка градина во САД и не е нешто да се процени зошто.

Ги сака луѓето и е бескрајно симпатичен, но е уште посладок кога ќе го погалат по стомакот. Тогаш тој почнува да се тресе од убавина и да мрда со крилцата.

Видеото е постаро, но милината на овој пингвин е безвременска:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: