Преслатко: Маче за прв пат гледа снег – неговата реакција ќе ве се стопи!

Преслатко: Маче за прв пат гледа снег – неговата реакција ќе ве се стопи!

Објавена во: Совети // Другарство

Душа мала...

Едно шестмесечно маче по име Хазел деновиве доживеа неверојатно нешто.

Отпрвин, тоа дури беше малку исплашено, но кога го сретна прекрасното бело ќебе, почна да скока и да игра од среќа.

А со оглед на тоа што живее во градот Данкан, Канада, ќе гледа снег, па можеби по подолго време и ќе му здосади.Видео и Фото: Youtube/Caters Clips

Можеби ќе ве интересира:

Ќе ве насмее: Ти ќути, јас зборувам -Погледнете како една мачка замолкна друга

Објавена во: Совети // Другарство

Можеби ќе ве интересира: