Преслатко мало семејство: Ријана го покажа и помалото синче во прекрасна фотосесија

Преслатко мало семејство: Ријана го покажа и помалото синче во прекрасна фотосесија

Објавена во: Stars // Музика

Ријана и A$AP Rocky неодамна ги споделија првите фотографии од нивниот новороден син Riot Rose Mayers направени за време на семејна фотосесија на која беше прикажан и нивниот син RZA Athelston Mayers.

Малечкото четиричлено семејство изгледа пресреќно заедно.Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: