„Пролетна магија“ - нов анимиран филм од „Светот на Биби“ во кината низ Македонија

„Пролетна магија“ - нов анимиран филм од „Светот на Биби“ во кината низ Македонија

Објавена во: После „Школо“ // PR

„Пролетна магија“ е новиот анимиран филм од „Светот на Биби“, кој од 20 мај ќе се прикажува во кината „Синеплекс“ и „Милениум“ во Скопје, Велес, Кавадарци и Свети Николе, а потоа и низ цела Македонија.

Главните ликови се подготвуваат за нова пролетна, волшебна авантура која ќе ве остави без зборови!

Затоа, подгответе се за кино и поканете ги вашите пријатели да ви се придружат. Бидете дел од авантурите на Биби и Боби и нивната волшебна приказна.

Билетите се пуштени во продажба!

ПР - објава

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: