(ВИДЕО) НИШТО НЕ Е СЛУЧАЈНО: Новак Ѓоковиќ како дете

(ВИДЕО) НИШТО НЕ Е СЛУЧАЈНО: Новак Ѓоковиќ како дете

Дека детските соништа се исполнуваат може да докаже токму тој, единствениот Новак Ѓоковиќ. Првото интервју го имал на само седум години и уште тогаш верувал во себе и во своите соништа.

Во продолжение погледнете го видеото на кое Ноле како дете зборува за својата игра.


Можеби ќе ве интересира: