Реши го тестот за бои и дознај која серија треба да ја гледаш

Реши го тестот за бои и дознај која серија треба да ја гледаш

Објавена во: Совети // Тестови

Доколку по училишните обврски, кои сега ги завршуваш од дома, не знаеш која серија да ја гледаш, ние малку ќе ти го олесниме ова. Се што треба да направиш е да го решиш овој едноставен тест за бои, а ние ќе ти дадеме предлог за тоа која серија треба да ја гледаш.

Реши го тестот за бои и дознај која серија треба да ја гледаш

Која боја никогаш не би ја облекол/облекла?

Во која боја храната ти е најпривлечна?

Во која боја не сакаш да ти бидат ѕидовите дома?

Која боја на ѕидовите те опушта?

Која боја од природата најмногу ја сакаш?

Која боја најмногу сакаш да ја носиш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: