Руски астролог има лоши вести за 2 знаци: Во март ве очекуваат сериозни немири и грижи

Руски астролог има лоши вести за 2 знаци: Во март ве очекуваат сериозни немири и грижи

Месец март оваа година за некои хороскопски знаци носи многу искушенија, како и психички и ментални предизвици.

Рускиот астролог Павел Глоба именуваше два хороскопски знаци кои на почетокот на пролетта ќе се соочат со сериозни предизвици кои им ги подготвува универзумот.

Тоа се:

Рак

Раковите ќе мора да ја соберат сета емоционална и психолошка сила за да ги победат предизвиците кои им ги подготвува месец март. Рускиот астролог Павел вели дека Раковите ќе се вртат како верверици во кафез за да ги исполнат сите свои планови, но и барања кои ги има нивната друга половина.

Љубовните врски во март ќе бидат на удар, многумина ќе се соочат со разделби за да направат место за нови луѓе во животот.

Во овој период ве очекуваат и трошоци поврзани за вашето здравје или некои од членовите на семејството, но не очајувајте бидејќи светлоста е веднаш зад аголот, а среќата наскоро ќе го осветли вашиот дом.

Јарец

Во март, Јарците ги очекуваат немири, грижи и решавање на многу комплексни проблеми. Одеднаш ќе им бидете потребни на сите - семејството, пријателите, колегите, далечните роднини.

Помислете на Јарецот и неговите пријатели кои се чувствуваат тажно без него. На крајот на многуте активности, Јарецот ќе се скрши и ќе сака само мир и приватност.

Саканата личност ќе ве израдува со еден неверојатен подарок.

Рускиот астролог Павел советува да обрнете внимание на здравјето, но на крајот можеби сепак ќе мора да го посетите вашиот лекар.

Можеби ќе ве интересира: