Само неколку секунди беа дволни играта да се претвори во трагедија: Шок видео на дете кои си игра со џиновски питон

Само неколку секунди беа дволни играта да се претвори во трагедија: Шок видео на дете кои си игра со џиновски питон

Објавена во: Совети // Семејство

Шок видео кружи на социјалните мрежи ширум светот, и истото остави милиони луѓе во неверување.

Видеото во кое јасно се гледа како дете бестрашно си игра со џиновски питон, предизвика бура од негативни емоции токму поради фактот дека само неколку секунди беа доволни, играта да се претвори во трагедија.

Очигледно оние кои ја снимале оваа случка не биде доволно свесни за тоа, а критиките за оваа „детска играчка“ отидоа на сметка на родителите на детето.


За што поточно се работи погледнете во продолжение:


Фото:youtube/screenshot


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: