Седнува како Ајор од „Вини Пу“: Пони кое ќе ве растопи со својата дневна рутина

Седнува како Ајор од „Вини Пу“: Пони кое ќе ве растопи со својата дневна рутина

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Понито кое претпочита мирен живот стана планетарно познато, откако неговиот сопственик откри дека претпочита да седи како човек и да се разладува наместо да оди на работа.

Џема Говиер и нејзиниот дванаесетгодишен Монти, собраа 11.000 споделувања, допаѓања и коментари на Фејсбук, откако таа ја улови секојдневна рутина на нејзиното пони.

Како изгледа тоа, погледнете во видеото во продолжение:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: