Селена Гомез повеќе не е бринета: Ја промени бојата на косата и можеби нема ни да ја препознаете

Селена Гомез повеќе не е бринета: Ја промени бојата на косата и можеби нема ни да ја препознаете

Објавена во: Stars // Музика

Селена секогаш изгледа добро, и ова не е исклучок

Селена Гомез веќе подолго време има темно кафеава коса и боб фризура, а повремено можете да ја видите со подолга коса. Тоа се двете најчести фризури кои таа ги менува, па сега особено изненади со новата коса.

Селена Гомез е доказ дека дури и мала промена во фризурата може да помогне да се промени вашиот целокупен изглед. Фризурата е дел од нас кој најлесно се менува драстично. Веројатно затоа тоа е првиот чекор што го правиме кога сакаме да започнеме ново поглавје во животот. 


Навикнати сме да ја гледаме Селена со нејзината стандардна фризура, па затоа ни требаше подолго од вообичаено да ја препознаеме на новите фотографии.


Да, Селена сега има русокоси прамени кои ѝ прилегаат одлично.

Ако мислевте дека прамените не се доволно голема промена, ова ќе ве убеди. Ове погоре е Селена со новата фризура, а ова е Селена порано.


Разликата е многу видлива, а Селена изгледа добро и во двете верзии. 

Извор: teen385.dnevnik.hr


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: