Семејството Ражнатовиќ на Копаоник: Вељко и Богдана уживаат во зимската магија со синот Жељко

Семејството Ражнатовиќ на Копаоник: Вељко и Богдана уживаат во зимската магија со синот Жељко

Објавена во: Живот // Живот

Деновиве Вељко Ражнатовиќ ужива на зимски одмор на Копаоник со сопругата Богдана и синот Жеjко.

Судејќи според објавите на социјалните мрежи, Вељко одлично се забавува со семејството и кучето на најпознатата српска планина.

Неговата сестра Анастасија Ражнатовиќ, исто така е на Копаоник со нејзиниот емотивен партнер Ѓорѓе Кулиќ.


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: