Што значи необичното име кое Кајли Џенер му го даде на својот син и како се чита?

Што значи необичното име кое Кајли Џенер му го даде на својот син и како се чита?

Објавена во: Stars // Филм

Кајли постојано смислува чудни имиња

После една година, Кајли конечно објави фотографии од своето машко бебе и го откри неговото ново име. Иако првично го нарече „Wolf“, таа брзо се предомисли и најави дека нема да се вика така, но не откри како ќе се вика - до сега.


Интернетот полуде цел викенд бидејќи Кајли Џенер конечно откри какво име му дала на својот син. Го чекавме една година! И не не разочара. Ако за момент помисливте дека ќе му дадат нормално име, многу сте се излажале. Кајли и овој пат ја пушти својата имагинација, а името всушност има смисла бидејќи е поврзано со името на нејзината прва родена ќерка. Stormy i Aire!

Чудно, да, но слатко во исто време. Сега кога го знаеме името, се појави нов проблем. Никој не знае како всушност да го прочита тоа име и секој го чита на свој начин. За да се увери дека нема забуна, Кајли веднаш се нафрли на проблемот и во коментар објасни дека се чита на ист начин како што би го прочитале зборот „воздух“ на англиски јазик.


Извор близок до Кајли откри за магазинот „People“ кое е значењето на ова име. Имено, како што рекоа, тоа име значи „Лав Божји“ . Слатко! Некои веќе почнаа со теории на заговор и сметаат дека не случајно Кајли токму сега го откри своето име и мислат дека се подготвува некаква драма или скандал што на овој начин сакаат да го сокријат или да го стават на втор план. Бидејќи Кардашијан ништо не прават случајно, Крис Џенер не остава ништо на случајноста.

Извор: teen385.dnevnik.hr

Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: