Сихронизирани како професионалци: Погледнете го моментот кога оваа тројка почнува да танцува

Сихронизирани како професионалци: Погледнете го моментот кога оваа тројка почнува да танцува

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Најслатка танцувачка група на светот...

Форест, Вајлд и Маринс е троја од Масачусетс, САД, а очигледно е дека се многу поврзани.

Имено, нивниот татко им ја пуштил популарната детска песничка, а биле потребни само неколку секунди за слатките бебиња да започнат да танцуваат сихронизирано.

Талентирање се, нема збор...


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: