Скоро па никогаш не ја покажала во јавноста: Како изгледа сестрата на Сузана Манчиќ?

Скоро па никогаш не ја покажала во јавноста: Како изгледа сестрата на Сузана Манчиќ?

Објавена во: Живот // Живот

Собраа голем број лајкови на заендичката фотографија...

Сузана Манчиќ е веќе позната на сите, со оглед на тоа дека можеме да ја гледаме многу години преку малите екрани. Сепак, малку е познато дека таа има сестра, Вера.

Таа е исто така е русокоса, а водителката покажа како уживале во сончевиот ден заедно:

„Сестро“ - напиша Сузана.

Многумина забележаа дека двете си личат!


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: