Со моите совети ослабна Антониа Гиговска: Нутриционистката Клaудија Адеми

Со моите совети ослабна Антониа Гиговска: Нутриционистката Клaудија Адеми

Објавена во: Stars // Интервјуа

Преку нејзиниот личен пример, нутриционистката Клаудија Адеми, објанува како да се храни човекот, за да го одржи организмот во здрава состојба. Истовремено работи и како фитнес тренер.

Вели дека никогаш не била дебела, а кога имала 20 години се натпреварувала на изборот за Мис на Југославија. Ако го следите нејзиниот пример, денот треба да го почнете со овес со црвено овошје, цитрон, киви и јаткасти плодови.

Адеми потекнува од Македонија. Долго време со родителите живеела во Германија. Се омажила и се преселила во Шпанија, но поради природата на работата патува низ целиот свет. 

Нејзините совети и режим на исхрана ги примениле и познати личности од Балканот. Нашата пејачка Антонија Гиговска тежината ја намали за 20 килограми. Видливи се и резултатите на Ирена Вељовска.Работела и со српските пејачки Ана Бекута, Инди и Аница Миленковиќ,  која со години имала 115 килограми, а сега има 60.

Целото интервју прочитајте го на Женски магазин

Објавена во: Stars // Интервјуа

Можеби ќе ве интересира: