Срцепарателно видео: Мајката ги фрли децата од прозор за да ги спаси од пожар

Срцепарателно видео: Мајката ги фрли децата од прозор за да ги спаси од пожар

Објавена во: Живот // Живот

Мајчината љубов е неизмерна, а кога треба да направат нешто за сопствените деца, мајките се подготвени на се.

За оваа теза, доказ е приказната која ќе ја споделиме со вас.

Имено, една мајка за да ги спаси од пожар, одлучила да ги фрли двете деца од трет кат на зградата во Турција.

Веста ја пренесоа медиумите од регионот, кои пишуваат дека пожарот зафатил станбена зграда во Истанбук, а еден очевидец го снимил драматичниот настан.

Децата се фрлени во раце на многубројни гражани кои воневерување набљудувале што се случува. Една граѓана врескала и говорела да не ги фрла децата од прозор.Foto: Printscreen/Twitter/ABC News/@ABC

Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: