Татко кој секој би посакал: Во дворот направил вистински луна парк за своите деца

Татко кој секој би посакал: Во дворот направил вистински луна парк за своите деца

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Важно е да сте креативни, да имате волја, но и знаење како да направите некои од вртелешките од вистински забавен парк...

Наместо секој ден да ги носите децата во луна парк и да плаќате влезници и возења, секогаш можете да соберете средства и да им направите забавен парк во својот двор.

Токму тоа го направи еден човек од Кина, кој за своите најмили создаде забава во било период од денот.

Бил креативен, знаел како да ги употреби материјалите кои му се достапни и навистина создал „возило“ од луна парк за своите деца.

Како тоа изгледа, погледнете ОВДЕ.

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: