Тејлор Свит казнета 32 пати: Каде ѝ е културата - Фрлала отпад пред зграда

Тејлор Свит казнета 32 пати: Каде ѝ е културата - Фрлала отпад пред зграда

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Тејлор Свифт била казнета 32 пати затоа што оставила ѓубре пред зграда спротивно на правилата.

Пејачката во 2017 година купила зграда во њујоршката населба Трибека, пред која го фрлала ѓубрето, за што платила казни 32 со вкупен износ од 3.000 долари.


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: