ТЕСТ: Каде ќе се бакнете прв пат со летната симпатија?

ТЕСТ: Каде ќе се бакнете прв пат со летната симпатија?

Објавена во: Совети // Тестови

Летото носи и нова симпатија. Некои ја запознаваат на одмор, некои на забава, а трети пак во местото на живеење. Реши го тестот и дознај каде прв пат ќе се бакнеш со твојата летна симпатија!

Каде ќе се бакнете прв пат со летната симпатија?

Што прво забележуваш кај потенцијалната симпатија?

Дали прв/а ќе и пријдеш или ќе почекаш?

Каде ќе го поминеш летниот одмор?

Со кој ќе одиш на одмор?

Одбери една романтична ситуација!

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: