ТЕСТ: Кој е твојот омилен предмет?

ТЕСТ: Кој е твојот омилен предмет?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го овој тест и дознај кој е твојот омилен предмет.

Кој е твојот омилен предмет?

Кој од овие ти е омилен час?

На кој од овие часови се досадуваш?

Што правиш на голем одмор?

Во што од ова си најдобар/ра?

Доцниш на прв час. Што правиш?

Кога ми е досадно на час, најчесто:

Добиваш единица. Како реагираш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: