ТЕСТ: Кој тип на чанта е за тебе?

ТЕСТ: Кој тип на чанта е за тебе?

Објавена во: Совети // Тестови

Ги обожаваш големите чанти во кои може сѐ да собереш или често ги носиш мини торбички, зошто ти се слатки? Реши го тестот и дознај кој тип на чанта е за тебе!

Кој тип на чанта е за тебе?

Какви чанти носиш најчесто?

Која боја на чанта ќе ја носиш ова лето?

Што ти е најважно да имаш во чантата?

Колку си зависна од чанти?

Каков облик на чанти најмногу сакаш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: