ТЕСТ: Која порака ќе те мотивира оваа есен?

ТЕСТ: Која порака ќе те мотивира оваа есен?

Објавена во: Совети // Тестови

Есен е, училишната година започна, започнаа и предавањата на факултетите, а тебе ти треба инспирација и мотивација за учење, истражување, планирање... Затоа ти подаруваме интересен тест. Реши го и дознај која порака ќе те мотивира оваа есен.

Која порака ќе те мотивира оваа есен?

Со што би сакал/а да занимаваш во животот?

Како се мотивираш за да учиш?

Со што се занимаваш во слодно време?

Колку време дневно поминуваш на телефон?

Какви фотографии те мотивираат најмногу?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: