ТЕСТ: Колку долго би издржал/а без интернет?

ТЕСТ: Колку долго би издржал/а без интернет?

Објавена во: Совети // Тестови

По цел ден си во рака со мобилниот телефон и не го оставаш дури кога си со пријателите? Признаеш дека си зависен/зависна и не ти срам поради тоа? Океј, не си единствен/а. Но, сеедно реши го тестот и дознај колку долго би издржал без интернет!

Колку долго би издржал/а без интернет?

Колку време во текот на еден ден поминуваш на интернет?

Која социјална мрежа ти е најзабавна?

Сметаш ли дека си зависен/зависна од интернет?

Го користиш ли мобилниот кога се дружиш со пријателите?

За крај одбери еден мобилен?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: