ТЕСТ: Само вистинските фанови на Били Ајлиш може да одговорат точно на сите 12 прашања

ТЕСТ: Само вистинските фанови на Били Ајлиш може да одговорат точно на сите 12 прашања

Објавена во: Совети // Тестови

Били Ајлиш ја потресе музичката сцена со своите несекојдневни гласовни способности и музика, но и начинот на кој ја промовира музиката.

Иако е кратко време активна, направи многу, а бројот на нејзини обожаватели е огромен, а колку ти знаеш за неа како нејзин фан? Реши го тестот и дознај колку голем обожавател си на Били Ајлиш!


Само вистинските фанови на Били Ајлиш може да одговорат точно на сите 12 прашања

Дополни го стихот „Make your mama sad type, Make your girlfriend mad tight“:

По кое овошје беше името на Били на нејзиниот Инстаграм профил?

Кога година е родена Били Ајлиш?

Со кој идол од детството, Били има дует?

Како гласи вистинското име на братот и најблискиот соработник на Били?

Во која година е официјално објавен нејзиниот сингл „Ocean Eyes“ (не на Soundcloud)?

Која од овие песни не е од албумот „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“

Во 2019 година, Били влезе во историјата како:

Колку „Греми“ награди освои Били во 2020 година?

Вистина или лага: Морското прасе на Били Ајлиш се вика Стејси?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: